Omtale af AKH 3-kampen den 31. oktober

Lørdag den 31. oktober var der indbudt til det sidste stævne i 2009. Vi havde ikke forventet det store fremmøde, men blev positivt overraskede da 18 ungdommer og 5 forældre ville have en dag sammen på stadion.

Programmet var en 3-kamp, med et løb, et spring og et kast.

Vi startede med 200 m, dernæst længdespring for den yngste halvdel og trespring for de store, og til sidst diskoskast.

Vi har lagt vægt på udholdenhed og styrke i den vintertræning der er påbegyndt, så det var utroligt godt at det blev til 7 forbedringer af PR på 200 m, heraf mange med mellem 1 og 2 sekunder. Den megen bakkeløb og trappeløb samt intervaller har været noget, der har rykket. På langsiden var der ovenikøbet knap 2 sekundmeter isnende kold modvind.

Forøvrigt en stor tak til forældrene, der hjalp, og for de flestes vedkommende, også deltog i diskos.

Da der var så mange deltagere forløb konkurrencen fra kl. 11 til 13:30, så der blev ikke kåret en vinder på stedet, men det kommer så her.

Den deltager, der fik flest point, var Ida, der fik 1277 point for de tre øvelser.

For drengene under 12 har det været lidt svært at blande sig i den strid, idet hverken 200 m eller diskoskast er pointgivende i deres alder. Men i deres indbyrdes konkurrence løb Anton med sejren (også hvis man tager giver point efter D13 tabellerne)

Men alle fik de sidste point skrabet sammen til atletikmærket, og jeg har nu sendt bud efter 19 emblemer; 11 bronze, 7 sølv og 1 guld, som vi glæder os til at uddele den 15. november til afslutningen.

AKH 3-kamp 09