Martin VM klar!

I lørdags opnåede Martin Krabbe et af klubbens største resultater nogensinde. Han kvalificerede sig til VM i indendørs atletik på 60 meter. Ved stævnet Sparta Indoor løb Martin fantastiske 6,69s, hvilket er identisk med VM-kravet.

Tiden 6,69 er en forbedring af Martins personlige rekord med 0,01s og dermed naturligvis også ny klubrekord. Tiden er samtidig den næsthurtigste danske tid nogensinde. Den danske rekord 6,65s er lige pludselig ikke uopnåelig. Med de 6,69s kvalificerede han sig altså til verdensmesterskaberne i indendørs atletik i Doha, Quatar den 12.-14. marts.
Martin havde således haft en forrygende uge i sidste uge. Torsdag satte Martin Nordisk Rekord på 50 meter. Og lørdag kvalificerede han sig så til VM.
Det er et historisk resultat. For første gang siden 1993 får Danmark en mandlig sprinter med til VM. Det er samtidig kun anden gang nogensinde Holstebro bliver repræsenteret til et verdensmesterskab i atletik. Første gang var i 1989, da Peder Troldborg var med til VM i Crossløb. Martin Krabbe er dags dato eneste dansker, der har kvalificeret sig til VM. Hvis ikke andre danskere klarer kravet i en øvelse før 1. marts bliver den 24 årige sprinter fra Holstebro ene om at forsvare de danske farver.
Med tiden rykker Martin op på en fornem delt 16. plads på europaranglisten på 60 meter.
 
Med et klaret VM krav kan Martin således løbe uden pres næste weekend, hvor den lørdag står på sprintstævne i norske Florø og søndag står på DM i Skive.
 
Til DM skal Martin forsøge at genvinde mesterskabet for 6. år i træk. Dette bør være en formsag. Vi vil gerne opfordre så mange af klubbens medlemmer som muligt til at komme op og heppe på Martin ved DM og samtidig ønske ham go tur til Doha. Martin skal løbe søndag ved DM, der afvikles i Sparbank Arena i Skive. Der er gratis entre for alle tilskuere. Martin skal efter planen løbe indledende 13.15 og DM finale 14.15.