DMU inde omtale og resultater

Her følger en beskrivelse af hvordan det gik for de 7 atleter fra AK Holstebro ved DM Ungdom i Skive.

Link til resultater her

Yacoub fik ny PR i 60 m hæk hvor han for første gang løb inde på 99 cm. Det gjorde han i tiden 10.01.

Malthe er lidt handicappet af vokseværk, som har gjort at hans knæ ikke kan det samme som for bare en uge siden. Dårlig timing. Det betød at hans trespring ikke nåede de varslede 10 meter men lidt mere beskedne 9.44. Derudover blev der meldt afbud til 200 m og længdespring. Malthe gemmer sine kræfter til søndagens stafet.

Michael kom i konkurrence for første gang i lang tid. Hans tid på 200 m var kun 4 100-dele fra hans ude PR og blev 25.22. Det rækker til en 12. plads på indendørs ranglisten.

Mathias løb sit heat på 200 m i tiden 24.75, en tid bedre end hans inde PR. Det har ifølge Mathias ikke blevet til megen træning i hurtighed på efterskolen, mest vægt samt lidt små-spurter.

Der er en del ekstra tid mellem øvelserne og det er brugt til at give de ældre pigsko, som klubben har arvet fra bl.a. Jesper Tørring, og som Yacoub, Mathias og Michael bruger,  nye pigge. Det var også tiltrængt.

Line fik et OK løb hvor hun fik en 7. plads i A-finalen og en tid på 2.47,35 som er ny indendørs PR. Det rakte til en samlet 13. plads.

Mads løb et fantastisk veldisponeret løb hvor han fik taget spidsen før sidste sving og kom i mål i ny PR på 2.20,08 og en forbedring på mere end 6 sekunder. Dette er også lig med sæsonmålet, så nu skal der besluttes et nyt mål.

Yacoub fik fire spring i trespring hvor han ikke helt nåede sin PR bl.a. grundet en lille skade i låret.

Alt i alt en god første dag. Vi følger op i morgen hvor der bl.a. er stafet på programmet.

Søndag

Mathias gentog desværre sin bedrift fra sidste år og blev disket i sin 60 meter. Han var efter eget udsagn super tændt, så det var en skam at han igen ikke fik testet sig selv mod de bedste.

Ida hev en kæmpe bedrift frem i trespring og fik med sin kæmpe PR på 9.92 (en forbedring på 63 cm ift. sommer) en fjerdeplads, kun 4 centimeter fra en bronze. I de fire første forsøg øgede Ida fra 9.42 til 9.92. Alle spring var et godt stykke fra planken, så der er mere at hente.

Søndag aften:

Line løb en udmærket 1.500 meter hvor der undervejs var lidt kamp med en anden pige. Hendes tid blev 5.54, et par sekunder fra PR og en 14. plads.

Mads løb også et udmærket 1.500 m løb og fik og en tid lidt over PR. Der var megen mere positions-kamp end han tidligere har prøvet og det betød at han til tider blev lukket inde. Det er en værdifuld erfaring at tage med videre.

P15 stafetten: Så er stævnet slut! Det lykkedes for pige 15 stafetten at komme ind på en 9. plads i tiden 2.06. Det lykkedes for Line at hente den sidste spurt frem og det gav en sejr over Skive. Godt løbet af Ida, Katrine, Laura og Line.

Det gik først op for Laura og Katrine et par timer før starten, at de skulle løbe mod nogen, der var 2-3 år ældre end dem selv, og det gjorde ikke Katrine mindre nervøs. Vi gennemgik hvor man skulle stå, og hvor man skulle løbe ind et par gange, og da det gjaldt var der ingen slinger.

D15 stafetten: De fire drenge Malthe, Mads, Rune og Rasmus fik også et godt løb og fik noteret 1.55. Her var der til gengæld ikke nogen nervøsitet at spore, kun en fokusering på et godt resultat.