NVJ Mesterskaber 2010, omtale og resultater

Viborg lagde igen ryg til dette afsluttende NVJ stævne. De har ingen tribune på stadion, men heldigvis et halvtag man kan krybe under. Og det blev der god brug for med de mange regnbyger og de 5-6 sekundmeter medvind på opløbsstrækningen hele dagen.

Viborg havde ikke opsat vindmålere, men i praksis er det også underordnet, idet alle løb og spring i den kraftige medvind ikke kan godkendes som PR. Der var ikke tale om, at det var på grænsen. Det var klart for meget.

AK Holstebro stillede med 10 atleter, og var dermed i midten af feltet af klubber idet Skive stillede med 54 og Stoholm med 20 og i den anden ende var Hvide Sande og Ringkøbing med under 3. Alligevel lykkedes det for AKH at drage hjem igen med 22 medaljer: 2 af guld, 11 af sølv og 7 af bronze, og én guld og én af sølv i 4*100 m stafetterne. Derudover var både Jakob og Bjarne tæt på med 4.pladser i de traditionelt største felter i D11 og D13.

Af de mange flotte præstationer og friske PR vil jeg fremhæve Søren, der sprang 1,55 i højde, i hans første stævne. Derudover Sarah, der fik disciplin sejr i 60m og 60 m hæk.

Ida havde taget hele pakken og stillede op i alt og fik også undervejs tunge ben. 10 øvelser på 5 timer er hård kost. Malthe havde også krydset alt at, på nær 800 m. Så her går fighter pokalen til Ida. Ida hentede også flest medaljer: 4 sølv individuelt og 3 bronze, men der var så heller ikke helt så mange med, som i de yngre klasser.

4*100 m staffetten er som altid et kapitel for sig selv. Det er den eneste “hold”-konkurrence der er, og det er altid med høj intensitet, at der bliver målt op til tilløb og øvet skifter. Drengene havde trænet lidt på stadion derhjemme og var klar, der var så desværre ingen modstandere. De fik alligevel forbedret deres PR med 2 sekunder.

I samme heat stillede vi med et P15 stafet hold. De fik så konkurrence af et hold fra Viborg, der først på de sidste meter kunne løbe med sejren. Det var ret godt skuldret af et hold med en pige på 11 år og to på 13 år i 15-års gruppen!

Resultatlisten

Bagerst: Mads, Malthe og Rune. Forrest Ida, Sarah, Søren, Bjarne, Katrine, Jakob og Laura

Bemærk også hvor meget 28 medaljer fylder i billedet! (20 individuelt og 8 stafet)

Sarah venter på start ved 60 meter hæk. Her skinner solen!

Ida i flot stil ved længde. Højt knæ og armene helt oppe.

Drengene D15 venter ved højde. Her blæste det hele tiden og lige nu regner det også. Søren er her stadig i løbesko. Vi fik Søren til at skifte til Malthe’s pigsko da han nåede 1,45. Han sluttede som bekendt med 1,55 efter gode forsøg på 1,60.

Rune, Malthe, Mads og Søren efter at have fået ny PR i D15 4*100 stafet, og guld.

De hurtige tøser med deres sølvmedaljer: Laura, Katrine, Sarah og Ida.