Skive stævne den 5. februar

En lille flok tog lørdag til Skive’s hal bl.a.  for at opnå tider, der gør det muligt at kvalificere sig til DM ungdom. Og så var der også to veteraner, der ville lege lidt med.

Niels-Peter fik debut i M50 og løb en glimrende 60 hæk og en godkendt 200 m.

Som forløber til søndagens DM Mangekamp i Aarhus løb Benny 60 hæk og 200 m og fik PR i begge.

Ida fik en forbedring 0,37s på 200m og tiden er faktisk bedre end hendes ude PR, der ellers ikke har rokket sig ud af stedet hele året. Så at der løbes meget hurtigere på de krumme baner ift. udendørs må tilskrives den store træningsindsats i vinterhalvåret.

Hendes stangspring blev forstyrret af at der, på grund af hendes udvikling i øvelsen, nu skal forsøges med forskellige længder og stivheder af stangsprings-stænger, og trods det  blev det til et resultat på 2,80. Under opvarmningen kom hun over 3 meter så denne grænse kan passende falde ved DM Senior hvor Ida stiller op søndag den 20. februar.

Det blev til comeback fra Anne Sofie efter 2 års pause, og det med ny PR højde. Anne Sofie skal have prøvet sig frem igen med afstand og tilløb. Det er ikke noget vi kan træne i vinterhalvåret, så absolut godkendt.

Magnus fik PR med over et sekund i 400 m. Magnus havde et fuldt program med 60m, 200m, 400 m og længde.

Gustav lille PR i længde, og der er godt at se at Gustav stadig rykker sig.

Rune fik 3 sek. forbedring af sin 400 m tid og det må siges at være en kæmpe PR. Rune lagde meget mere aggressivt ud end sidste gang og selvom han stivnede på de sidste 100 meter holdt han alligevel kadencen. Derudover blev det en lille PR i længde.

Generelt har vi ikke øvet springteknik siden oktober så vi kan ikke forvente de store fremskridt. Resultaterne bærer derimod tydelige præg af at vi pt. løber meget og laver styrketræning. Der er store forbedringer i de fysiske krævende sprint og mellemdistance, så må de finere detaljer og teknik samt tilløb vente til vi kan træne normalt fra april.

Resultater fra weekenden

Se billeder fra Jesper på vores facebook profil : http://www.facebook.com/group.php?gid=48178205849&v=photos