2 x kæmpe PR til Mikkel, Andreas til Geneve & mangekæmpere til Greve

klubbens sprinter Mikkel Brich har ikke sat udendørs PR på 100m eller 200m siden 2008. Det lavede han dog eftertrykkeligt om på onsdag aften ved et ABC-stævne i Aarhus.

Vejrforholdene i Aarhus var dog ikke til sprint. Kraftig modvind og lave temperaturer plejer ikke at give hurtige tidere. Mikkel, der er på vej tilbage efter sin knæoperation i vinters, løb dog hurtigt på trods af vejret.

På 100 meter vandt Mikkel med fine 11,47, hvilket er PR med præcist et halvt sekund!

På 200 meter vandt Mikkel ligeledes suverænt. På trods af, at Mikkel døde i modvinden på opløbsstrækningen løb han 23,04, hvilket er PR med uhørte 0,57 sekund!

Udendørssæsonen tegner dermed rigtig lovende for Mikkel, der går efter at komme et godt stykke under de 23 sekunder på 200 meter i år. Næste stævne for Mikkel bliver udtagelsesstævnet på Østerbro, hvor Mikkel skal løbe 200 meter mod den danske seniorelite d. 4. juni.

Til udtagelsesstævnet på  Østerbro skal klubbens øvrige topnavne Martin og Andreas også deltage. Andreas skal dog inden da allerede i ilden i denne weekend. Andreas tager til Geneve for at løbe 110 meter hæk i et særdeles stærkt felt. Andreas er med sine 13,96 “blot” seedet 7’er, hvilket siger alt om niveauet.

I denne weekend er der Vestdanske mesterskaber i mangekamp i Greve. Her repræsenteres AKH af Sarah, Laura, Katrine, Ida, Magnus, Malthe og Benny. Derudover skal tidligere AKH’er og indehaver af seniorklubrekorden i 10kamp i AKH MAthias Andersen også deltage i Greve. Mathias’ går efter at kvalificere sig til Europacup i mangekamp, hvilket vil kræve en ny PR på minimum 6400 point.

Held og lykke til alle klubbens atleter i weekenden!