Omtale og billeder fra stævne i Skive 3. dec

Skive havde inviteret til julestævne i Sparbank Arena, og havde også i den anledning varmet den op.

Det var et tiltrængt afbræk i den lange og mørke vinter, at få lov til at se hvor meget den megen træning havde betydet for præstationerne. 

Og det viste sig at der var sket helt forrygende fremskridt, selvom der ikke endnu er fokuseret på formtop.

Ud af de 16 discipliner som de 5 unge deltog var der PR i de 15 af dem!

Der har været fokus på styrke siden efterårsferien med blandt andet bakkespurter, udfaldsskridt og intervaller og det havde betalt sig, skulle det vise sig, især på 200 meter distancen!

I forhold til sidste år gik Bjarne 8 sekunder frem på 200 meter, som det mest markante, men Katrine, Laura, Magnus og Sarah gik mellem 1½ og 2 sekunder frem. Magnus er nu nede på 27,60 så det lover godt for forårets 800 meter. Sarah løb i 29,63 en ret flot tid af en pige på 12 år. Det ville sidste år havde givet en 8. plads på DAF’s rangliste for P13.

Andre højdepunkter:

Katrine kom for første gang under 30 sekunder på 200 meter og det giver en klubrekord i hendes klasse. Laura gik en halv meter frem i kugle, og der er mere i hende når teknikken bliver rettet lidt op. Magnus fik debut på 60 m hæk, og klarede den ved at løbe den med tre skridt mellem hækkene for første gang i en hæk-konkurrence,  i tiden 10.17. Det ville have været godt nok til en 10. plads på sidste års D15 rangliste.

Sarah forbedrede sig ½ sekund på 60 meter og fik en disciplin sejr.

Benny havde lagt an til at løbe en god tid på 400 meter og var så heldig at blive trukket rundt af en løber, der lige præcis passede i tempoet. Det endte med tiden 58,07, der er PR, samt dansk rekord for M40.

Link til resultatliste 

Billeder fra stævnet taget af Thomas

Den stolte træner med de 5 unge

Magnus, Laura, Sarah, Benny, Bjarne og Katrine