DM Ungdom – 2 danske mesterskaber, sølv og 2 bronze

Det er svært ikke at være uhyggeligt tilfreds efter DM Ungdom i weekenden 3. og 4. marts i Skive gav to danske mesterskaber.

Det startede med en kæmpe præstation af Magnus om lørdagen, der på 800 m, D15, stak af fra feltet med to andre. Tempoet var højt, og endte også med ny dansk ungdomsrekord. Magnus sakkede lidt bag de to forreste, men kom stærkt til sidst. Havde Magnus timet sin spurt lidt anderledes kunne det måske have blevet sølv, men det blev til en utroligt fornem bronze og ny PR i tiden 2.10,11. Klubben har nu to garvere på højt plan. Den anden løber, Mads, måtte dog trække sig i sidste øjeblik før hans 800 m, D17, idet hans skade ikke gav mulighed for en god præstation.

Andreas gjorde hvad han skulle og besejrede alt og alle på 60 m hæk i 8.01. Hans udendørs-sæson imødeses med spænding!

Søndag skulle Ida i stangspring forsøge at få det danske mesterskab, som hun også var seedet til at få. Efter en enkelt nedrivning på 3.20 kom Ida over, og da hendes konkurrent ikke klarede højden kunne Ida strække en knyttet hånd i vejret og med ro på forsøge sig på PR højden 3.30. Her tog hun en stivere stang og havde i tredje spring et tæt forsøg på at komme over.

Andreas løb den for ham sjældne 60 m i skarp konkurrence med hans træningspartner Christian og kom ind på anden pladsen i tiden 7.10, der er ny PR.

Magnus skulle søndag løbe 1.500 meter men havde det uheld at blive anbragt i det første heat. Magnus løb fra spids hjem uden at blive presset bagfra på noget tidspunk i ny PR i tiden 4.50. Det rakte til en sjetteplads da fem andre løb hurtigere i det andet heat. Men endnu en kraftpræstation som vidner om at Magnus har den hurtighed og erfaring, der skal til for at begå sig på højeste plan i Danmark.

Som afslutning skulle pigerne Ida, Laura, Stine og Katrine løbe en 4*200 m stafet. De var meget nervøse og spændte under opvarmningen. Skifterne sad som de skulle, vi havde valgt de hurtige skifter istedet for de sædvanlige sikre skifter, og det gav bonus med perfekte afleveringer i skiftezonen. Det endte med en tredjeplads i tiden 1.57.11 der er knap 10 sekunder hurtigere end da samme piger (med Stine med denne gang istedet for Line) løb den for to år siden.

Resultater kan ses på http://www.mars-net.dk

Her er det Katrine, Ida, Stine og Laura