VM dag 3

Så er det dagen før dagen inden Andreas skal i aktion ved VM

I morgen skal Andreas løbe sit indledende hækkeløb. Derfor har dagen idag mest gået med at bruge mindst mulig energi og slappe af.

I morges var vi dog et smut på stadion og heppe på stangspringeren Rasmus W. Jørgensen. Om det var vores heppen, der gjorde det, ved jeg ikke. Men Rasmus sprang sig ihvertfald flot til en VM-finale. Kipketer sad i øvrigt sammen med resten af danskerne og heppede….

I aften tager vi lige et smut ind og ser 400m hæk, 200m og 400 meter finale. Omkring kl 19 tager vi så hjem til aftensmad og hvil på sofaen inden det er tidligt i seng.

Andreas og jeg føler os efterhånden som store stjerner. Vi har allerede begge to skrevet en del autografer til de lokale polske børn. Og blevet fotograferet sammen med dem. Gad vide om de tror, at jeg er aktiv? Jeg ved godt at jeg ser ung og frisk ud 🙂

Jeg var i øvrigt i “aktion” i tirsdags. Der var Danmarks anden sprinter, Rasmus Olsen, i aktion på 400 meter. Det blæste rigtig meget, så det var de færreste der løb i nærheden af PR. Rasmus gjorde det ganske fint. Han løb sit næstbedste resultatnogensinde. Og forbedrede sin seedning med næsten 20 pladser. Det blev dog som ventet ikke til en semifinaleplads i det skrappe felt.

IAAF har netop offentliggjort startlisterne for Andreas’ hækkeløb. Han er kommet i et rigtig skrap heat, hvor bl.a. den hurtigste amerikaner er med. Men avancement er samtidig ikke umuligt for Andreas, hvis han rammer løbet.

Startlisterne kan ses ved at trykke her