AKH Ministævne, 2. maj 2012

I et forrygende forårsvejr med høj solskin var der flere på stadion end der længe er set til atletik.

Med mere end 80 starter og 45 deltagere var der travlhed på stadion hvor de yngste skulle have afviklet længdespring og boldkast og ungdommen skulle løbe 1.000 m /800 m og støde kugle.

Især de mere end 30 yngste fyldte godt på stadion, men havde ikke svært ved at vente i kø, og alle var i godt humør.

Forældre og unge var gode til at hjælpe med det praktiske, så det lykkedes at få stævnet afviklet indenfor tiden.

Det blev til mange gode resultater. Desværre blev resultaterne for den første gruppe, der kastede bold, ikke noteret af tekniske årsager. Vi håber vi kan råde bod på det senere, og ellers vil vi henvise til de regionale stævner hvor vi altid deltager. Vi håber på vi næste gang kan få samlet et par bilfulde sammen så de helt yngste kan komme med ud og se andre børn dyrke atletik.

Blandt de12-13 var der 1.000 meter løb og som blev vundet af Olivia, der i cowboybukser og almindelige sko gerne ville stille op, nu hun alligevel var nede for at kigge. Det var da ret friskt!

I 14- 15 års gruppen havde Laura og Katrine et sjældent opgør på 800 meter, der lige akkurat faldt ud til Laura’s fordel. Begge tider var så gode at de nu har hhv. 2. og 3. pladsen på deres årgangs rekordliste samt 9. og 10. pladsen for senior kvinder. De mange intervaller i vinter og forår, samt koncentreret styrketræning, må siges at have givet bonus.

Laura fik også kuglen ud på PR længde og også her rakte det til en 2. plads på rekordlisten.

Sarah fik et tilsvarende udbytte med sejre i hendes øvelser samt en 2. plads på listen for hendes årgang for både kuglestød og for tiden på 1.000 meter.

Link til resultatliste

Hvis der er fejl i listen, især mht. navne eller årgange vil vi meget gerne have det at vide. Det gik lidt stærkt og enkelte navne er sandsynligvis forkerte.