Omtale af DT 1. runde den 12. maj i Aabenraa

Igen i år stillede AK Holstebro op med et herre og et damehold til dobbelt matchen i Danmarks Turneringen (DT), 1. division. Og ligesom sidste år foregik det på Aabenraa’s hyggelige stadion.

Kvinderne var oppe i mod to andre hold fra Skive og fra Aalborg. Det endte med en tredje plads.

For drengene var der kamp mod Vejle, Herning, Aalborg, Aabenraa og her endte det med en god 4. plads, lige foran Herning.

Så dermed er der i år desværre ingen af de to hold, der skal kæmpe igen i september i kvalifikations-matchen.

Som det er i en holdmatch, så er der mulighed for at få sine favoritøvelser, men der er også brug for, at man bare må tage en for holdet, for at skaffe point. Og her må Lone, Malthe og Jeppe fremhæves for at være så heroiske at løbe de frygtede distancer, som ingen i klubben er så vilde med.

Pigerne viste, at de er en talentfuld generation med mange PR samt nye rekorder til klubrekordlisten for Senior Kvinder. Dette gjaldt for Julie, Sarah, Katrine, Laura samt 4*100 m stafetten. Mange af resultaterne var de bedste i klubben siden slut-firserne.

Herrerne havde utroligt stor gavn af Andreas, der med tre sejre trak gevaldigt op. Ellers må vi konstatere at herrerne havde det svært i mange af disciplinerne.

Men når alt kommer til alt er det en fantastisk dag for klubben og de aktive. At der er 16 aktive, der kæmper for klubben på samme stadion er en stor oplevelse og noget man ikke glemmer.

Den svære opgave er så at formidle dette til de øvrige mindre atleter samt forældre, for at de kan få en forståelse for hvad atletikken også kan tilbyde.

Link til resultater for kvinder

Link til resultater for mænd

Kvindernes hold 2013

Julie, Ida, Katrine, Sarah, Lone, Laura og Alice

Herrernes hold 2013


Thomas, Mathias, Andreas, Jeppe, Jakob, Malthe, Benny, Magnus og Jens. Liggende er det Niels-Peter.

Billeder kan ses i dette album