Start efter sommerferien

Så er sommerferien vel overstået og der er igen træning mandag og onsdag.

Programmet for efteråret kan ses her.

Stævner

Vi skal deltage ved både små og store stævner i denne del af sæsonen. Der er de hyggelige NVJ stævner, samt de noget større stævner som DM ungdom i Aarhus og den årlige Regionsfinale. Til de to hold for 10-11 årige samt 12-13 årige er der fra AK Holstebro udtaget en håndfuld piger og drenge, som derfor skal repræsentere vores region ved Regionsfinalen den 24. august. Her skal der konkurreres mod de andre regioner fra Jylland og Fyn.

Derudover er der den intense og traditionsrige dyst “JDR-Byen”, hvor AK Holstebro skal dels hjælpe med at sikre at Byen igen tager derfra med pokalen, ved at stille op på 100 meter samt i håndgranatkast, men allervigtigst er det at det igen er AKH, der vinder pokalen for 1.000 meter stafetten. Denne øvelse afslutter dysten, og har sin egen pokal. De sidste mange år er det AKH, der er draget hjem med pokalen, og det forventer vi også at gøre i år. Så mød op den 12. september ude på kasernen og se hvordan det går, når øvelsen afvikles omkring 19:30. Der er tradition for, at der står 200 soldater og hepper på deres egne, så selvom det ikke er til at ørenlyd, kunne det være rart at se klubbens farver repræsenteret blandt publikum. Mere om det her på siden samt i dagspressen, når vi nærmer os dagen.

I sommerferien

Det har nu ikke været stille på stadion i sommerferien. Selvom den vanlige træning har været i dvale har talentgruppen trænet i sommerferien, som det nu har passet med ferie-planer.

Der har også været afholdt DM Senior i Aalborg, hvor Ida Hillebert Bay fik en 4. plads i stangspring, som er hendes bedste resultat ved DM Senior hidtil. Det lover godt, når der skal konkurreres ved DM Ungdom i Aarhus den sidste weekend i august, hvor flere fra talentgruppen også stiller op.

Ved samme stævne blev Andreas Martinsen sikker dansk mester på 110 meter hæk. Han var naturlig stor-favorit idet han tidligere i år slog den danske rekord. På 200 meter løb han den 6. bedste tid der er noteret i Danmark og fik en fortjent sølv, ganske tæt på vinderen Nick Ekelunder-Arender, den danske rekordholder på 400 meter.

Nyt system

Disse billeder er taget denne uge under sprinttræning, og hvor vores nye tidtager system er taget i brug. Det vil blive brugt flittigt af gruppen fremover, da det er super nemt at stille op, og giver omgående respons på det løb, man lige har afviklet.

Det er Tuborgfondet der har været så gode at donere penge til det, så stor tak til dem.

Sarah i startblok, med uret på hoften og “start-pladen” under tommelfingeren

Sarah i sprint, med de små “tårne” på banen, der trigger mellemtider på uret, når de passeres.