Lille-DM dag 1

Mathias repræsenterer klubben ved årets Lille-DM i Holte. Mathias deltager i karrierens første 10-kamp.

Mathias deltager i senior og ungseniorklassen. Han kæmper imod Christian Laugesen, Mark Ahlehus og en fyr fra Amager. Mathias startede med at løbe beskedne 12,05 på 100 meter. Derefter blev det til fine 5,98 i længdespring, hvilket er PR. I kugle stødte Mathias tæt på PR 10,90. I højde fik han aldrig teknikken til at køre. Det blev alligevel til 1,66m. Til sidst blev det til 54,90 på 400 meter, hvilket faktisk er godt i betragtning af, at der var en modvind på 6-7 stykker på den ene langside.

Efter førstedagen har Mathias ca. 2800 point. Det betyder, at Mathias ligger på en 4. plads. Der er dog kun få point op til bronzen og ca. 100 point op til sølvmedaljen. Imorgen starter de med Mathias’ favoritøvelse 110 m hæk. Her skulle der gerne komme nogle point ind på kontoen. Derudover regner Mathias med gode point i spyd, diskus og 1500 m, mens der ingen forventninger er til stang overhovedet. Udfra deltagernes personlige rekorder ligner det en meget tæt kamp om placeringerne 2-4. Guldet kan dog ikke fravristes Christian Laugesen, medmindre han kikser en øvelse eller to…..

Lille-DM byder foruden mangekamp på stafetter. AKH havde pga. Martin og Andreas’ skader ikke et hold til at forsvare guldet fra 2007. Guldet blev i år vundet af Skives talentfulde drenge i en tid over 2,01. Det er 2 sek. langsommere end AKHs vindertid fra 2007….