Vi præsenterer bestyrelsen….

Indlæg af Lone Kjær Hein

Ved generalforsamlingen i april blev der valgt ny bestyrelse i klubben.
Den ny bestyrelse består både af “gamle” og nye medlemmer

Poul_Lise-Lotte_Lone_Thomas_Anette

Fra venstre: Poul, Lise-Lotte, Lone, Thomas og Anette

Poul Mejls – er forsat Formand for klubben og sikrer sammen med bestyrelsen, trænere m.fl. Den daglige drift – Poul har været i AKH siden han var en stor dreng. Poul er vild med at kaste og  han er så heldig at hans 3 døtre. Annika, Emilie og Katrine samt kone Annitta også dyrker atletik og deler kaste-passionen. Poul står også for salg af klubtøj og i det civile liv folder Poul sig ud som fotograf m subspeciale i drone- fotos.

Lone Kjær Hein – har været medlem af bestyrelsen i 6-7 år – hun har også dyrket atletik siden 1980´erne, så ligesom Poul kan Lone mange historier om gamle dage. Lone løb et Marathon i 1993 og stiller gerne op i hækkeløb, hvis klubben har brug for det – ellers er spydkast favorit-disciplinen. Lone er god til at skrive, og vil gerne hjælpe med at lave opslag og presse på konkurrencer, stævnedeltagelse mv. Lone er mor til Jasmin, der en gang om ugen tager en runde på stadion for at hjælpe en veninde i gang med atletik

Thomas Sand – sprang til sidste år og reddede kassererposten, da vi ikke kunne finde en afløser for Jesper. I år er Thomas valgt ind, som den unge i bestyrelsen, der tilfører en masse positiv energi og lærer os andre, hvor spændende det med tal og økonomi er. Ellers er Thomas super hurtig og det kan ske, at vi mister Thomas til USA, for der har de også lagt mærke til vores hurtige langdistanceløber, der vinder det ene løb efter det andet.

Lise Lotte Henriksen – er ny i bestyrelsen- Lise Lotte er mor til Emil i klubben og udover bestyrelsesposten koordinerer hun også  rengøring af klubhus. Lise Lotte har sagt ja til sammen med Lone og Anette at stå for NVJ stævnet til efteråret.

Anette  Jensen er også ny i bestyrelsen i klubben, men Annette har erfaring med bestyrelsesarbejde fra andre klubber og hendes store passion er løb, gerne halvmarathon og andre lange løb. Annette er mor til Rasmus, der jo også er langdistanceløber. I den familie er de bidt af at løbe langt og deltager i mange løb i ind- og udland sammen.

Bestyrelsen mødes jævnligt til bestyrelsesmøder, hvor træning, faciliteter, stævner, medlemmernes trivsel og sociale arrangementer er på programmet.

Der er også brug for dig

Der er brug for alle de hjælpende hænder og kloge hoveder vi har, så BYD endelig ind med de ideer og de kompetencer du har. Og når der kommer opfordringer om en hjælpende hånd til stævner eller andet, så hold dig ikke tilbage – alle kan være med 🙂