Andreas er Vestjyllands største talent

Andreas modtog søndag flot hæder, da han modtog Dagbladets talentpris 2008.

De sidste dage har været hektiske for Andreas. Fredag kom han hjem fra en spændende træningslejr på Jamaica. Allerede lørdag morgen kl 7 skulle Andreas så møde til landsholdssamling i Århus for at blive målt og vejet til den store testweekend. Herefter stod den så på hård træning lørdag eftermiddag og søndag formiddag. De lange intervaller søndag kørte Andreas helt i bund. Det blev dog hurtigt glemt, da Dagbladets chefredaktør umiddelbart efter træningen modtog Andreas med en pokal og en check på 15.000 kr. Andreas var nemlig vinder af DAgbladets talentpris 2008. Så nu kan Andreas kalde sig Vestjyllands største idrætstalent. Stort tillykke til Andreas!

Hæderen blev som bekendt overrakt Andreas i forbindelse med landsholdstræningssamlingen. Så han kunne fortjent modtage klapsalver fra alle de andre danske landsholdssprintere, der var til stede i Marselisborghallen.

Man kan læse mere om prisen, om Andreas fremtidsmål og se billeder af prisoverækkelsen i gårsdagens Dagblad. Man kan desuden læse mere på Dagbladets hjemmeside ved at klikke her.