NVJ i Skive den 23. maj, omtale og resultater

Mange personlige rekorder ved årets første NVJ stævne i Skive. 5 atleter stillede til start, og der blev sat rekord i 11 af 17 starter – og langtfra alle fordi mange er rykket op i ny aldersgrupper. Rekorderne i løb og længde blev endda alle sat i modvind – strid modvind – som gjorde aftenen til en noget kold oplevelse.

Ida debuterede som hjælper med opvarmning og hjælp ved øvelserne – og det var nødvendigt, for når alle deltager i mange øvelser, er der meget at holde styr på. Det er en fornøjelse at være hjælper, når de aktive kun tager imod gode råd og kvitterer med gode resultater.

Aftenens flotteste løb stod Anton og Bjarne for, da de gennemførte deres livs første 80 m hæk, efter mange træningspas hjemme i Holstebro. Et rigtig tæt løb med spænding til det sidste. De var begge helt ”høje” efter løbet, som Anton i øvrigt vandt. Flot af begge løbere.

Aftenens sejeste indsats stod Eva, Katrine og Magnus for da de løb 800 m. Det kunne ses, at det gjorde rigtig ondt på dem alle – men de gennemførte. Sådan!

Det skal også siges at der var god stemning i bilerne både på vej til stævnet, men især på hjemturen. Det lod til at alle var tilfredse med de flotte resultater og med at sommer-stævne-sæsonen blev skudt godt i gang!